CIA-agent heeft tijdens zijn sterfbed verklaard dat hij Aliens bij Area 51 zag

Roswell UFO-samenzwering , CIA-agent heeft verklaard tijdens zijn sterfbed dat hij Aliens bij Area 51 zag.De man beweert dat hij de gecrashte ruimtetuig van Roswell heeft gezien en een alien wordt geïnterviewd

De man die in 2013 beweerde dat bijna elke Alien in de Roswell-UFO is overleden. En het vaartuig gebruikte ‘reverse gravity’ technologie.

Deze voormalig CIA-agent heeft in een schokkende verklaring vlak voor zijn dood afgelegd en beweert dat hij een “grijze vreemdeling” en het neergestorte ruimteschip van Roswell in gebied 51 heeft gezien.

Auteur Richard Nolan interviewde de man in 2013 toen hij naar verluidt slechts maanden nog te leven had en nierfalen had en, vertelde de auteur, hij heeft E.T gezien en hoe deze werd ondervraagt.

 

De video toont de bejaarde man die de mysterieuze en geheimzinnige basis in de woestijn van Nevada beschrijft, die is geassocieerd met ‘aliens’ na de Roswell crash van 1947.

Het interview dat in 2013 is gefilmd, is op de Open Minds UFO-website gepubliceerd, aldus Daily Express.

Deze clip legt uit hoe de man naar verluidt in het Amerikaanse leger diende alvorens te werken voor de CIA en op het Blue Book Project van het Luchtmacht, en de waarnemingen van UFO’s onderzocht. De gerapporteerde voormalige inlichtingenwerknemer merkte het project als ‘nep’ op.

Hij zei dat hij het Roswell-vaartuig zag: ‘Het zag er goed uit maar gecrasht.‘Elke Aliens die daar waren waren dood, behalve een paar die nog een tijd in leven zijn gebleven.

De man beschreef hoe het ruimteschip “reverse gravity” -techniek gebruikte, en beweerde dat hij later de “wiskundige code” daarvoor had gekregen. Hij zei dat het ruimtevaartuig eruit zag als aluminiumfolie en extreem licht was.

Tijdens zijn Area 51-reis beweerde hij dat hij een “grijze vreemdeling” had gezien, waarvan hij zei dat hij lijkt op een persoon uit oost-Azië.

Maar hij zei: “Het leek niet menselijk voor zover het een andere huidkleur had en in de vorm en grootte. De hersenen waren iets groter, de neus was erg klein en de oren waren net als gaten.” De man beweerde dat hij Eisenhower vertelde wat hij in Area 51 had gezien, en de president zag er ‘bezorgd’ uit en dringde er bij hem op aan om de informatie geheim te houden. 

Het is niet bekend of de vermeende voormalig CIA-agent, die niet geïdentificeerd was, na de opname overleed, meldde de Daily Express.

Onlangs werd het geval van Roswell gerapporteerd , de meest besproken en controversiële UFO-theorie in de geschiedenis , ‘kan worden opgelost door de details van geheime memo’s te ontcijferen‘. Een voormalig politieagent heeft ook beweerd dat hij soldaten zag “een schepsel weghalen” van de crash site.

(express.co.uk)