Aliens zijn echt, 5 wetenschappelijke bewijzen

Aliens zijn echt, 5 wetenschappelijke bewijzen

Al tijden gaat de discussie over of buitenaards leven wel of niet bestaat. Wij verstaan onder “buitenaards leven” Leven dat niet afkomstig is van de aarde, en dat kan variëren van eenvoudige micro bacterie-organisme tot hoog geëvolueerde wezens met een beschaving die veel geavanceerder zijn dan de mensheid. Als we in deze tijd naar het internet kijken dan zien we steeds meer sites erbij komen over dit onderwerp, omdat steeds meer mensen in buitenaards leven beginnen te geloven en op zoek gaan naar antwoorden.

“Er is genoeg bewijs om te bewijzen dan buitenaards leven bestaat, maar er is niet genoeg bewijs om het te ontkennen”
Waarheden kunnen we overal in vinden. UFO’s worden gezien in het nieuws, programma’s en persoonlijke ervaringen, wat bijdraagt aan het idee dat Aliens bij ons willen zijn. Vele lachen het weg, de meesten mensen zijn op zoek naar wetenschappelijke bewijzen. Die mensen zullen het tot hun sterfdag blijven ontkennen, ze zullen het pas gaan geloven als er een UFO in hun tuin land, een Alien uitstapt en ze hun een hand geeft. Eigenlijk hebben we zelf geen bewijs nodig als we weten wat we geloven. De zoektocht naar concrete bewijzen is zo sterk dat wetenschappers en meteorologen de SETI ( Search for Extraterrestrial Intelligence) hebben opgericht. Gerenommeerde wetenschappers en astronomen hebben zelfs onderzoeken gedaan om te zien of er echt buitenaards leven bestaat buiten de aarde.

5 onbetwistbaar bewijzen dat Aliens bestaan.

5. De verklaringen van Astronauten, want dit zijn mensen die beschikken over informatie over buitenaards leven. Ze hebben vele uren bestudeert en doorgebracht in de ruimte, zowel binnen als in de ruimte zelf.  Er zijn vele gerenommeerde astronauten die over buitenaards leven hebben gesproken en dit zijn enkele van hun gedachten:

Naar mijn officiële status, kan ik geen commentaar geven op ET contact. Echter, persoonlijk, ik kan u verzekeren, wij zijn niet alleen! “- NASA astronaut Charles J. Camarda, Ph.D.

Statistisch gezien is het een zekerheid dat er enorme ontwikkelde, intelligente, levensvormen en beschavingen zijn. Ik denk dat ze zo geavanceerd zijn dat ze interstellaire reizen kunnen maken. Ik geloof zelfs dat het mogelijk is dat ze hier komen “- NASA Astronaut Storey Musgrave

4. Allan Hills Meteoriet In 1996, een groep van astronauten maakte een aankondiging over een verdacht uitziende meteoriet, aangeduid als de Allan Hills meteoriet. Het beroerde een wereldwijde controverse omdat er werd gezegd dat het afkomstig zou zijn van Mars. Zij verwezen naar deze meteoriet als bewijs van gefossiliseerde micro leven op Mars en het leidde tot speculatie dat Mars vergelijkbaar is met de Aarde. De kwestie was zo groot dat zelfs President Bill Clinton zich ermee bemoeide. Sindsdien zijn mensen meer begonnen te geloven dat we niet alleen zijn in het universum.

3. Ontdekking van exoplaneten. Ongeveer twee decennia geleden was er een aankondiging van gerespecteerde wetenschappers over de ontdekking van exoplaneten. Het is een ontdekking die het standpunt van vele mensen veranderde. Exoplaneten zijn kleinere versies van de planeten die we al weten die de grotere in het zonnestelsel omringen. Exoplaneten zijn planeten die draaien om andere sterren dan de Zon. Het bestaan van deze planeten is voornamelijk afgeleid van indirecte waarnemingen en daarop gebaseerde berekeningen. Deze planeten werden voor het eerst ontdekt in de jaren 90, toen de technologie ver genoeg was gevorderd om telescopen te maken die hiervoor voldoende gevoelig waren. Er worden steeds meer exoplaneten ontdekt; op 1 maart 2017 stond de teller op 3586 exoplaneten. Op dezelfde datum waren er 2691 planetenstelsels ontdekt.[2] Tot dusver zijn er 603 planetenstelsels gevonden met meerdere exoplaneten in een baan rond één of twee sterren (dubbelsterstelsel); er zijn ook stelsels met meer dan twee sterren gevonden met slechts één exoplaneet, zoals 16 Cygni. Één planeet die het meeste op de Aarde lijkt heet Kepler-452b. Volgens het onderzoek, zou het precies goed zijn voor leven.

2. Mars heeft een Ocean. Er zijn ontdekkingen over Mars die zeggen dat het een oceaan is die is gedateerd is op ongeveer 200 miljoen jaar. Omdat Mars vlak naast de Aarde ligt in ons zonnestelsel, is het mogelijk dat daar leven kan verblijven. Een ander interessant feit over Mars is dat zelfs vandaag de dag vloeibaar water aanwezig is op de rode planeet. Zoals we weten is water essentieel voor leven. David Bowie vroeg zich al jaren geleden af of er leven is op Mars, en waarschijnlijk is dat ook zo.
1. Saturnus heeft een gigantische, oceaan aan een ander dan de aarde planeet kennen kunnen ondersteunen het leven is verrassend genoeg, maar om te denken dat een maan kon steunen het ook is adembenemend. Volgens wetenschappers, maan van Saturnus, genaamd Enceladus, heeft Saturnus een oceaan onder het ijzige oppervlak en dat is genoeg voor leven. Er is genoeg bewijs om aan te tonen dat deze maan dezelfde hydrothermale bronnen heeft, zoals de Aarde. In de toekomst zullen onderzoeken doorgaan en bewijzen dat ontdekkingen echte zijn, dan kunnen mensen niet langer ontkennen dat er Aliens leven in het universum. Aliens zijn echt, en mensen zijn onwetend als ze denken dat de mens de enige levende wezen in het universum is.

 

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.