Aliens hebben mij per ongeluk gedood

Pixabay

In deze video het verhaal van Travis Walton van de beroemde ufo case “fire in the sky”  waar hij onthult dat hij werd meegenomen aan boord van een Alien ruimteschip en vijf dagen later werd teruggevonden. De reden blijkt nu dat hij waarschijnlijk werd gedood door een uitbarsting van de anti zwaartekracht voortstuwing, omdat hij te dichtbij stond.
De Aliens namen hem vervolgens mee aan boord van de ufo en brachten hem weer tot leven.

“Dit is precies de reden waarom mensen en aliens openbare contact moeten maken, zodat deze middelen zoals medische technologie, levensmiddelentechnologie en brandstof technologie kan worden gedeeld om de kwaliteit van leven over de hele wereld te verbeteren.” Scott C Waring.

Of de dood van Travis een ongeluk was of opzet blijft de vraag. Net als met andere ontvoeringen kan het mensen een traumatische ervaring geven, we moeten wel in gedachten houden dat deze wezens waarschijnlijk wel empathie bezitten, maar geen emoties kennen. We weten dat buitenaardsen niet kwaadaardig zijn, maar zijn ze dan ook zo aardig dat ze bereid zijn hun technologieën met ons te delen? Ook al is het niet hun verantwoordelijkheid. En waarom hebben ze dat dan niet eerder gedaan? Omdat de mensheid al veel verder ontwikkeld had kunnen zijn in de technologieën als de bewustzijnstrilling van het collectief hoger was geweest. Want dan waren wij meer bewust geweest, hadden wij een grotere realiteit en snellere kennis vergaard. Buitenaardsen zullen zich nooit met onze “vrije wil bemoeien”. Want dat is het grootste goed waarmee wij onze lessen leren en de eeuwigheid gaan overleven.

National Enquirer, 16 December 1975

Bron

Officiële website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.