Arizona UFO’s

Interessant beeldmateriaal van heldere ongeïdentificeerde lichten (B.O.L) zwevend in de nachtelijke hemel boven Mesa in Arizona.

Dit werd gefilmd op 1 maart 2017.


UFOs over Mesa, Arizona – March 2017Bron

 

Check ook deze interessante video hieronder van een heldere ongeïdentificeerde vliegende object zweefde boven Goodyear in Arizona. Dit werd gefilmd in Januari 2017.

Getuigen melden: “Mijn dochter en ik waren ’s nachts in het donker aan het rijden toen we  4 lampjes opmerkte die we zeer helder boven de bergen in de verte zagen. Vier daarvan in rij naast elkaar van rechts naar links. Ze bleven enkele ogenblikken stil hangen toen er 1 van de andere 3 weg vloog die in een lineaire horizontale lijn hingen voordat ze verdwenen. Ze verschenen spontaan. We zagen ook een verre vliegtuig, maar het leek verder weg, hoger en met knipperende lampjes. De UFO’s die we zagen waren solide helder wit / geel en waren briljant tegen de nachtelijke hemel. Ze vlogen vloeiend, ze verdwijnen en verschijnen weer. Ze waren veel groter dan sterren aan de hemel en helderder dan de helderste ster. We voelden ons opgewonden en vol ontzag, en blij dat ze verschenen, zodat we goede foto’s en video’s te konden maken. Onze buren zagen ze ook. We zijn uiteindelijk naar huis gegaan. We hebben ze eerder gezien in een donkere nachtelijke hemel boven de Estrella bergen, meer naar het Oosten. Ze komen in dit deel van Goodyear ook regelmatig voor. We zien ze meerdere keren per year.” (bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.