Australien Skies (docu)

De documentaire “A field full of secrets” is interessant maar “Australien Skies” mag zeker niet in het rijtje ontbreken. Onder andere te zien bij Netflix. Met heldere en authentieke beelden van de vaak verlichte zilveren ballen (bol’s), en zwarte helikopters. Waar het in de film om draait is dat wij zelf met het fenomeen te maken hebben. Wij mensen worden duidelijk in de gaten gehouden, zelfs persoonlijk. En het schijnt dat mensen die een hoger bewustzijnstrilling hebben, die er mee bezig zijn maar toch zichzelf blijven, de grootste kans hebben om de aanwezigheid van deze objecten waar te nemen.  Deze objecten tonen zich om een reden…

Het is tijd om de waarheid openbaar te maken. De ufo documentaire “Australien Skies” zegt meer dan 2000 opnames van buitenaards activiteiten in Australië te bezitten. Een nieuwe documentaire hoopt licht te werpen op een groeiend aantal vermeende buitenaardse ontmoetingen. De film, Australien Skies, bestudeert, “bewijs” van UFO waarnemingen door heel het land, en de mensen die hun dagen eraan besteden, door ophoog te kijken en te hopend om iets te spotten dat uit de ruimte komt.

De directeur van de documentaire, Don Meers en Dojo media zeiden dat de film is gemaakt om een greep te krijgen op het ufo fenomeen. ‘Het eerste doel van deze film is te zien of we kunnen begrijpen wat er gebeurt,’ zei de heer Meers. In de tweede plaats wil ik proberen uit te werken wat deze objecten zijn … en tot slot, ik wil voor mezelf een van deze objecten van dichtbij zien.

Damien Nott

Een van de belangrijkste figuren van de documentaire is Damien Nott, een gekwalificeerde Ufoloog, die beweert meer dan 2000 foto’s en video’s van waarnemingen te hebben – waarvan vele zijn voorzien van heldere objecten zwevend in de lucht, en vormen op onverklaarbare wijze, en verschijnen en verdwijnen achter de horizon. Veel mensen denken dat ik werkelijk ben ontvoerd of een contactpersoon ben, zei de Heer, Nott.

Ik kom niet naar buiten om te vertellen dat ik met Aliens heb gesproken, en ze mij al de dingen over de planeet hebben verteld,… Dat is nog nooit gebeurt. Al wat ik weet is dat ik een aantal zeer vreemde ervaringen heb gehad.”

Damien Nott’s diploma in Praktische Ufologie, gestudeerd en ontvangen in 2014

De documentaire wordt ook gekenmerkt door het verhaal vanLiam Freaney, die beweert dat hij werd benaderd door mannen in het zwart na zijn eigen UFO ontmoetingen. De heer Freaney zei dat hij voor het eerst is begonnen met het zien van de bezoekers in maart 2013, wat leidde tot het spotten van een aantal helikopters die sinister zweefde in de buurt van zijn huis, volgens de Sydney Morning Herald.

Als ik wat zie en begin te filmen dan direct daarna, als ik naar huis ga komt er een helicopter tevoorschijn, en blijft boven het huis zweven, zei hij. Dus ik begon de helikopters te filmen en toen ook de onbekende objecten. Het gebeurde steeds weer, zeker 20 tot 30 keer.

Hij vertelde ook het verhaal dat hij beweerde dat hij werd benaderd door schimmige figuren in zwarte limousines ( men in black). Toen ze eenmaal bij het raam waren aangekomen zeiden ze: Goede dag Liam, hoe gaat het met je? Ik zei: Dit is heel vreemd. Hij zei: Ja, maar je weet waar het over gaat. We zouden het fijn vinden als je niet je praatje doet, ze zeiden dat het beter voor mij was om mijn mond te houden, ze wensten mij een goeden dag en vertrokken.

Een foto van een ball of light zwevend in te lucht, genomen door Damien Nott.

Meneer Nott, die zichzelf beschrijft als een Ufo onderzoeker, en iemand met ervaring. Hij zei ook dat hij niet zijn etiket zal drukken op mensen die beweren speciale banden te hebben met buitenaards leven. Iedereen lijkt zijn hand te willen opsteken om te zeggen dat ze in contact staan met buitenaardse of/en ontvoerd zijn geweest en erg speciaal zijn, zei hij.

Als je eenmaal jezelf boven mensen stelt..zal het je op een ander niveu brengen… we zijn allemaal hetzelfde.

Australien Skies gaat over de antwoorden van mensen.. het is ongeloofelijk om te zien wat deze dingen doen in de lucht. Dit is de tijd om het naar buiten te brengen, om de waarheid naar de mensen te brengen.

Australienskies

Facebook

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.