Prof. Stephen Hawking waarschuwt geen contact te maken

Prof. Stephen Hawking zegt dat buitenaards leven echt bestaat en waarschuwt de mens GEEN contact te maken.

Veel kosmologen hebben het geloof dat buitenaardse leven varieert van een bacterieel organisme tot geavanceerde en superieure beschavingen.

Vanaf het midden van de 20e eeuw is er een toename geweest in het aantal pogingen van onderzoekers om buitenaardse intelligenties en tekenen van buitenaards leven te lokaliseren. De inzet van radio’s voor het opsporen van buitenaardse signalen, en steeds meer telescopen worden gebruikt om te zoeken naar planeten met een mogelijke bewoonbare omgeving en ruimte.

In feite blijft Hollywood films maken van fictief vreemd leven dat de fantasie van de bevolking ontstoken heeft. Veel onderzoekers geloven in een agressieve methoden voor het contact maken met vreemdelingen, maar niet iedereen denkt dat dit een goed idee is. En een van hen is professor Stephen Hawking.

Aliens zijn echt

Professor Hawking vindt dat vreemdelingen waarschijnlijk bestaan. Hij heeft nu gewaarschuwd dat mensen weg moeten blijven van contact met de vreemdelingen. Waarom? Omdat het waarschijnlijk is dat ze meer geavanceerd zijn dan mensen en onze beschaving zal vernietigen.

Aliens kunnen het menselijk ras vernietigen – dus niet contact met hen opnemen

Het universum is gemaakt van honderd miljard sterrenstelsels. En elke melkweg bestaat uit miljoenen en miljoenen sterren. Stephen Hawking zegt dat de Aarde niet de enige planeet met leven kan zijn. De Sunday Times citeerde Hawking als volgt: “Naar mijn wiskundige hersenen zijn de aantallen alleen al  rationeel genoeg om aan het bestaan van aliens te denken. De echte uitdaging is om te bepalen wat voor Aliens het eigenlijk kunnen zijn. ‘

Hij zei ook dat Aliens, volgens zijn verbeelding, misschien microben of dieren zijn, zoals wormen, die al meer dan miljoenen jaren op aarde bestaan. Deze microben zouden waarschijnlijk op dezelfde manier ontwikkeld en getransformeerd zijn als de menselijke evolutie.

Professor Hawking vindt dat de menselijke bevolking in een schokkende verrassing zal komen als er vreemde leven wordt gevonden.
We moeten alleen maar naar onszelf kijken om te zien hoe intelligent leven tot iets kan worden wat we niet zouden willen ontmoeten. Ik stel me voor dat ze in massieve schepen zouden kunnen bestaan, met alle bronnen van hun thuisplaneet. Dergelijke geavanceerde vreemdelingen zouden misschien nomaden worden, die willen overwinnen om planeten te koloniseren die ze kunnen bereiken, “zei professor Hawking. 

Dat buitenaards leven bestaat is eigenlijk geen nieuws meer, het is alleen jammer dat sommige er nog steeds negatief over zijn en buitenaards intelligentie door Hollywood vaak als slecht worden neergezet, het is jammer dat er nooit open kaart is gespeeld door regeringen, … maar dat is nu aan het veranderen door o.a de ufo files die in verschillende landen openbaar zijn gemaakt. Het internet waar veel informatie mee wordt gedeeld waardoor steeds meer mensen achter waarheden komen en de geheimen en de oude leugens leren doorgronden. Dus mocht je bijvoorbeeld opeens een zilverkleurige bal boven je hebben hangen, of een andere encounter hebben wees dan niet bang maar zie het als een unieke ervaring.

De mens mag hard op zoek zijn naar buitenaards intelligentie, terwijl Aliens hier allang op aarde zijn geweest en nog steeds zijn, en zullen blijven tot de einde der tijden. De aarde wordt bezocht door verschillende buitenaardsen, de ufo’s en Gray(?) Aliens waar wij mee te maken hebben zijn onze scheppers en kunnen de gedachten van ieder mens lezen. Natuurlijk zijn er meerdere bewoonbare planeten met beschavingen, en sommige kunnen inderdaad net als de mens in een lager bewustzijnstrilling zitten en uit onwetendheid of bewust negatieve intenties hebben,  maar die zullen ook dezelfde omstandigheden hebben als wij op aarde. Het (verkeerd) gebruiken van de vrije-wil heeft altijd consequenties. We zitten niet alleen geestelijk gevangen in ons lichaam maar ook fysiek op aarde. Beide is geen probleem als geest en lichaam in balans zijn.

Hogere beschavingen zullen nooit een planeet veroveren, dat is uitgesloten! En laat je dat ook niet wijsmaken.  Ik heb al eerder geschreven dat een hogerbewustzijnstrilling maakt dat het wezen intelligenter is, meer kennis heeft, en beter dan de mens begrijpt dat het leven een eeuwigdurend proces is waar al het leven leert en zal weten hoe de eeuwigheid overwonnen kan worden. Alles staat op zijn plaats en is geordend. In het andere geval zou je inderdaad universele oorlogen hebben die nooit een winnaar zou hebben, de werking van de geest maakt het gewoon onmogelijk. En dan zouden er ook niet veel UFO activiteit bij locaties van het leger gezien worden en kernkoppen onklaar worden gemaakt, mensen worden ontvoerd voor onderzoek, ontmoetingen e.d. Dan zijn er geen graancirkels nodig en hadden ze nooit vroeger de mens geholpen vooruit te gaan in evolutie, technologie en kennis.

De mens is natuurlijk niet alleen ontstaan door evolutie, het scheppingsverhaal heeft hier een net zo groot aandeel is, als het niet groter is. En dat geldt ook voor andere levensvormen in de universum. Alles is gecreëerd door een hoger intelligentie. Als de Gray het fysiek van de mens heeft geschapen dan wil dat niet zeggen dat zij ook verantwoordelijk zijn voor het fysiek van hoger intelligente Aliens, daar zijn weer hogere wezens verantwoordelijk voor. Deze evolutie ladder van het bewustzijn stopt op de 7e level. Deze 7e level staat gelijk voor het trillingsniveau van al het leven in de universum, deze trilling staat gelijk aan God, de staat van bewustzijn tussen de fysieke levens in.

 <Myinformator>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.