Is dit de eerste uitgelekte foto van een Alien?

Op donderdag, de 4chan gemeenschap merkte een vreemde post op een afbeelding geplaatst op de forums van de website, wat eruit zag als een buitenaards soort .

Getuigen beweren dat de oorspronkelijke post gedeeltelijk online is gegaan “ergens tussen “00:00-02:00” De foto, die werd gepost op 4chan’s  was getiteld “24489” en is genomen ongeveer 38 km ten noordwesten van Luke Airforce Base Phoenix Az. Lab H4C. ” En was naar verluid ongeveer 30 tot 90 seconden online. Volgens een bericht op Reddit, 4chan ging de website al snel offline en de foto en reacties werden verwijderd. Het kan zelfs niet meer worden gevonden in het archief.
Op basis van beschrijvingen van de getuigen die werden samengesteld op Pastebin post, Toont een foto van een Alien die eruit zag als een reptiel met gele schubben en kleine getuite lippen. De zwarte ogen zagen er vermoedelijk uit als gedroogde pruimen en verder leek het wezen mens-achtige, met uitzondering van de grote kop”.

Degenen die de 4chan draad zag voelde zich naar verluidt vreemd, een aantal die zich ziek voelden en andere die weer moesten braken. De site is gecrasht en is naar verluidt het werk van de regering om bewijs uit te wissen.

De Luke Air Force Base in Arizona, waar de vreemdeling waarschijnlijk verscheen, werd opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op dit moment is het een opleiding basis voor F-16 Fighting Falcon piloten, de Air Force eenmotorige supersonische veelzijdig jachtvliegtuigen.

Dr. Jonathan ReedDe post ging viraal, veel merkte op dat de foto waarschijnlijk was genomen door Johanthan Reed, een Seattle psycholoog die beweerde dat hij in 1996 een Alien in de Cascade Mountains had gevonden.

iDigital Times wijst op een van de verklaringen van de 4chan gebruikers over de reden waarom de site die dag crashte. Volgens de Poster, gaat de site meestal offline voor routine-onderhoud voor ongeveer 10 minuten, meestal ongeveer 3 tot 04:00 EST.

Wat betreft dat de foto is verwijderd; samenzwering theoretici hebben verschillende ideeën. Men beweert dat de NSA nieuwe software heeft die data van foto’s van de harde schijven van de mensen hun computer caches kan opzuigen…”

 


Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.