Video: Mind the Matrix

Deze film is een absolute must-see: Ben jij er klaar voor om wakker te worden?

In de film Mind the Matrix van de Nederlandse filmmaker Christianne van Wijk bespreken diverse experts hoe we weer in harmonie kunnen komen en kunnen terugkeren naar onze natuurlijke staat. Wereldwijde verandering is pas mogelijk als we zelf het goede voorbeeld geven.

Als we ontwaken en ontdekken wie we werkelijk zijn, zal de realiteit zich vanzelf aanpassen. Als we gericht blijven op de externe wereld zal er geen verandering plaatsvinden. Of zoals Mahatma Gandhi zei: “Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren.”

Eigen kracht

“Het valt me op hoe de grote massa alles accepteert zonder vragen te stellen en te onderzoeken,” zegt Van Wijk. “Dat is het grootste probleem. Het schapengedrag. We zijn als mensen vergeten hoe het is om soeverein in onze eigen kracht te staan. Om echt ‘mens’ te zijn.”

“Met Mind the Matrix lok ik de mensen uit om weer wakker te gaan worden en te gaan onderzoeken: van binnen en van buiten,” gaat ze verder. “Voordat het te laat is en de planeet aarde niet langer een plek is om dit te kunnen doen. Door natuurrampen, vervuiling of de overname van de wereld door een tegenstrijdig bewustzijn. Ik hoop dat dit helpt.”

Rothschild

Eén van de experts die in de film aan het woord komt is Ian R. Crane, die jarenlang in de olie-industrie werkte. Hij liep rond in Irak en zag van dichtbij hoe Saddam Hoessein het veld moest ruimen omdat een consortium onder leiding van de familie Rothschild toegang wilde krijgen tot de Iraakse olievelden. Hij stelt dat het Westen nu om dezelfde redenen een conflict met Rusland probeert uit te lokken, namelijk om toegang te kunnen krijgen tot Russisch gas.

De geschiedenis (evenals het heden) staat bol van heersers, bestuurders en machthebbers die vooral gekenmerkt worden door niets ontziend egoïsme. Wiens gezag vooral aangewend wordt voor de eigen macht en rijkdom, zonder enig oog voor de ellende en armoede van de bevolking. Mensen met een psychopathische inslag komen onevenredig vaak naar boven drijven in bestuurlijke functies.

Archonten

In het oude Griekenland werden dit soort mensen ook wel in verband gebracht met archonten, een term die is afgeleid van het Griekse woord voor ‘heerser’. In de gnostiek zijn archonten bestuurders die de menselijke ziel gevangen houden tijdens haar aardse verblijf. Na de dood zal een archont proberen de ziel tegen te houden.

De rijken worden rijker en de armen worden armer. Inmiddels is meer dan 60 procent van alle rijkdom op aarde in handen van slechts zeven families. Toch worden veel mensen die dit soort dingen aankaarten bestempeld als complottheoretici. Hoe het anders kan zie je in Mind the Matrix.

Wil jij de wereld graag zien veranderen? Wil je inspiratie opdoen en zien hoe een kleine verandering in je leven al een enorme impact kan hebben? Wil je iets positiefs bijdragen aan de wereld? Bekijk dan onderstaande video:

Nu met Nederlandse ondertiteling!

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.