NASA, wat wij niet mogen weten?

NASA wil niet dat je deze UFO vanuit de ISS ziet.

Tijdens een recente live stream van het International Space Station verschijnt een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp, aan de voorkant van de camera, maar NASA bewerkte snel de opnames.

Ondanks dat NASA in de beelden snijd is Streetcap1 nog steeds in geslaagd om een paar frames van het object te vangen. Het helderder licht aan de linkerkant is te wijten aan het licht van de zon en het is zeker geen lens flare of ander natuurverschijnsel, of het is een ruimtevoorwerp van NASA, waarvan ze niet willen dat we dat zien.

Bron

De NASA heeft een eigen livestream waarop beelden worden uitgezonden die zijn geschoten vanaf het ruimtestation ISS. Maandag was een opvallend object te zien op die beelden. En uitgerekend op dat moment werd de livestream uitgeschakeld.

Dus zijn de UFO-jagers er zeker van: buitenaards leven bestaat. Sterker nog, aliens zijn zelfs op weg naar de aarde. Want zoals op de beelden te zien is, daalt een witte bol langzaam af naar de aardse atmosfeer:

Vervolgens werd de livestream stopgezet vanwege ‘technische problemen’. Heel verdacht allemaal. De NASA heeft overigens al laten weten dat het de livestream niet opzettelijk stop zet als ongeïdentificeerde objecten (Unidentified Flying Object, UFO) in beeld komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.