Triangel UFO

Een enorme mysterieuze triangel UFO,

En die kan niet worden verklaard, zegt een voormalig politie man die UFO-onderzoeker is geworden. De meeste waarnemingen kan worden verklaard zegt de agent die verbijsterend en in de war is achtergelaten nadat hij getuigen is geweest van een mysterieuze driehoekige triangel, gezien over de USA.

In december plaatste Express.co.uk een reeks artikelen over een verhoging van waarnemingen van de zogenaamde driehoek UFO’s in de Verenigde Staten. Houston MUFON ontvangt ongeveer 80 vermoedelijke UFO-waarnemingen per jaar, maar de meeste kan worden verklaard, hij onderzocht een geval van een driehoek UFO-waarneming in Dayton Hill, Houston, vorig jaar, dat hij niet kan wegpraten. En, hij voelde dat het wel eens van buitenaardsen oorsprong kan zijn geweest..

Het universum is te groot voor ons om alleen te zijn” De heer Gray zei dat een getuige hem op een driehoekige UFO boven de snelweg, in 1960 in de buurt van Dayton, Houston wees erop, dat de  UFO de “zwaartekracht trotseerde.” Hij zei: “Het overspande de hele weg naar die boom lijn daar.” De man vertelde hem dat de UFO zweefde voordat het verdween. Hij zei: “Ik heb 27 jaar in de rechtshandhaving gediend. Ik weet wanneer een persoon liegt“, wat leidde me op de mysterieuze triangle UFO gefilmd in de nacht door de bestuurder van de auto –

 

Bizarre objecten blijven gezien worden, heeft de VS een geheim ruimtevaartprogramma? De rapporten van driehoek UFO’s zijn vaak griezelig vergelijkbaar, wat leidt tot speculaties, de bizarre UFO’s kunnen echt zijn. Veel rapporten vertellen over een stille driehoek vorm, gedefinieerd door een reeks van lichten, er wordt gezegd dat ze in sommige gevallen zo groot als een voetbalveld zijn, langzaam zwevend langs de hemel.

De meest beruchte driehoek UFO-waarneming was de Phoenix Lights incident van 13 maart 1997 in Arizona. Vijf lichten werden gezien in een formatie door duizenden mensen meer dan drie uur 19:30-10:30. De waarnemingen vond plaats in een 482 Km groot gebied van Phoenix naar Tucson.

 

Original Phoenix Lights – UFO footage 3/3/1997

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.