UFO Black List

Hoewel het maken van hoaxes winstgevend is, is het blootstellen van leugens dat zeker niet.

YouTube-kanalen en websites produceren en bevorderen de UFO hoaxes.
De enorme omvang van de drukte en verwarring op het gebied van ufologie is onthutsend. Er zijn mensen die de waarheid proberen te onderdrukken en te verdoezelen, of om gewoon een poging te doen om te profiteren van de enorme belangstelling van de productie van hoaxes om winst te maken.

Hoe kunnen we dit soort desinformatie verminderen? Een ding dat we kunnen doen is om de makers die het maken te identificeren, en jezelf te onthouden om hen aan te moedigen. Als we na deze informatie ervoor kiezen om te stoppen met het bezoeken van hun pagina’s, zelfs niet om negatieve opmerkingen te maken, kunnen we in staat zijn om de middelen die ze hebben te verminderen. Uiteraard kan er ook materiaal tussen zitten wat wel authentiek is.

Op ufototaal kan er ook onbedoeld materiaal tussen zitten. We proberen het wel zo zuiver mogelijk te houden. Het belangrijkst is om zelf te onderzoeken, en het goede te behouden, want daar kunnen we de waarheden in vinden.

07TV – Schepper van de Kassel, Duitsland UFO hoax dat heel wat mensen voor de gek gehouden, totdat een aantal fundamentele compositie fouten werden blootgesteld. In juli 2015 had dit kanaal een nieuwe hoax vermoedelijk gefilmd door een vliegtuigpassagier over de Zwitserse Alpen , die werd opgepikt door enkele nieuwssites.

ADGUKNEWS (zie ook StephenHannardADGUK) – Meestal onjuiste voorstellingen van de bestaande lucht en ruimte beelden, vaak van dubieuze herkomst. Sommige van de berichten gaan voorbij aan de algemene eigenaardigheden van UFO’s, een uitgekookte methode door plausibele ontkenning.

Aguirre, Roberto – CGI kunstenaar / ontwerper besluit om een keer een amateuristische UFO hoax te maken en wordt direct beloond met een promotie in de Britse tabloid The Mirror UK.

ArtAlienTV – Channel, ongefundeerde interpretaties van Mars foto’s uit de Curiosity rover. Totale verspilling van tijd.

Aurigae 77 – Vroeger Section51 / Aurora51, hernoemd en opnieuw geladen nadat ze verwijderd is van YouTube om onbekende redenen.

Austin, Jon – Deze “Online Science Reporter ‘voor de Britse tabloid The Express Verenigd Koninkrijk is een primaire ondersteuner en enabler van UFO en paranormale hoaxes die virale online gaan. Austin maakt gebruik van dergelijke verhalen als clickbait voor zijn column, en vervolgens in mindere publicaties, herplaatst hij het verhaal zonder controle van de kwaliteit van de bron. Grappenmakers als Streetcap1, Scott C. Waring, Secureteam 10, Mister Enigma en anderen danken hun hoge zichtbaarheid en grote abonnees aan de free publicity die door Austin en de Express Verenigd Koninkrijk.

Beforeitsnews (website) – Bevordert elke theorie van hoax videoclips / fotos van elke bron in de hoop meer verkeer te genereren naar de site.

Budgetmoon – Bijgenaamd “Budgetballoon” en “Are You Fucking Serious? ‘, Dit kanaal is gespecialiseerd in video’s van ballonnen in de vlucht.

Michael Cohen – Deze dwaze, nogal mager kanaal heeft Aliens, UFO’s, spoken en bigfoot hoaxes. Het heeft een verrassende 50K + volgers, waarschijnlijk doordat zij al sinds 2009 actief is geweest.

Conspiracy Nieuws Documentaire – Meestal gestolen inhoud die werd overgenomen zonder rekening te houden met auteursrecht of nauwkeurigheid, met inbegrip van een tweedehands diefstal van de hoax “UFO Aanvallen NASA ruimteschip” van DarkSkyWatcher74, die oorspronkelijk werd gemaakt door The Faking hoaxer. Een commentaar op de pagina die wees op de originele video is verwijderd, dus er is geen twijfel, dit is opzettelijk gedaan.

Cousins, Blake en Brett – Misschien wel de twee initiatiefnemers die de UFO hoaxing-for-profit-model gemaakt met hun YouTube-kanaal. Gewapend met veel meer ambitie dan talent als CGI kunstenaars en filmmakers, is hun grootste “skill” bewezen het vermogen om te herkauwen en uitgebreid de gekunstelde en samengesteld video’s te presenteren. In de afgelopen jaren lijken ze hun productie te hebben uitbesteed aan andere instanties, die een combinatie van visuele effecten en aangepaste drones gebruiken om hoax UFO videoclips te maken. Met ingang van juli 2015 hadden ze een totaal van bijna 1.200 video’s (sommige niet-UFO-gerelateerde) en meer dan een kwart miljoen gedupeerde abonnees hebben vergaard. In 2014 brachten ze (gratis online) de science fiction drama Hangar 52: We Are Not Alone, waaruit een overweldigende mate van onbekwaamheid in scenarioschrijven, regie, acteren, visual storytelling en visuele effecten blijkt. De productie maakt duidelijk waarom de Cousins Brothers zijn verbannen na het creëren van nep-UFO’s voor de kost.

DAHBOO77, – meestal slecht-pareidolie gebaseerd misinterpretaties van Mars beelden. Ook opnieuw berichten over actuele gebeurtenissen doordrenkt met zijn eigen samenzwering / doomsday theorie- meestal zijn deze video’s gewoon een stilstaand beeld genomen van het nieuws met zijn eigen voice-over commentaar. Zo nu en dan presenteren ze een UFO hoax.

DarkSkyWatcher74 – Na aanvankelijk vertrouwen in dit kanaal (UFO Theater Episode 1) Is de producent uitgegroeid tot een voor de hand liggende profiteur, tentoongesteld in de bedrieglijke verdienende scam , waarin hij (vermoedelijk) een telescoop, diefstal van een duidelijk gelabeld CGI video, en een aantal andere berichten die worden gebruikt zijn debunked door Dave “Dazzathecameraman” Greg . Triest en teleurstellend.

Disclose.tv – Alles wat ze denken dat zullen ze omzetten in winst, met inbegrip van hoaxes van welke aard ook; ze lijken vooral dol op namaakgoederen door Secureteam 10. De unieke eigenschap van deze site is dat alle video’s worden gestolen * * in plaats van met elkaar verbonden. Met andere woorden, zijn video’s zijn gedownload van YouTube en opnieuw geupload naar Disclose.tv om hun eigen reclame toe te voegen. Dit gebeurt onder het mom van dat er wordt geüpload door de gebruikers van de site in plaats van de beheerders, dus Disclose.tv neemt geen verantwoordelijkheid voor het materiaal op zijn eigen pagina’s.

Disclosurer Radio – gemodelleerd naar de angst zaaien in stijl van Secureteam 10 (in de favorieten wordt dit kanaal genoemd), Disclosurer heeft het over vervolging door de Amerikaanse overheid (?). Sommige video’s presenteren alledaagse video’s van vliegtuigen die verkeerd worden voorgesteld als iets sinisters (US Military behulp Commercial Aircraft Amerikanen Track!), Terwijl andere visuele effecten composieten (737 Commercial Jet stoppen in mid-air en vliegt achteruit). Terwijl de compositing beter is dan Secureteam’s, waar  fouten worden gemaakt met focus en perspectief.

Earth & Space News – Gestolen hoaxes uit andere bronnen, waaronder de Kaschuba Brothers, WTF Flow en iets anders dat zou kunnen worden rond gestrooid, waaronder Mission The Faking hoaxer naar Mars video .

Kaschuba Brothers – Eigenaars van het audiocolorworld.com domein (geanonimiseerd door de griffier) en makers van ten minste acht hoax YouTube-kanalen, ontkracht door Metabunk.org en anderen. kortom, een herpes uitslag op het lichaam van ufologie. Hun technieken omvatten het gebruik van CGI 3D-modellen, valse beweging van de camera, en vervaging en verduisterende van belangrijke gegevens die duidelijk openbaren hoe hun beelden zijn gemanipuleerd.

latest-ufo-sightings.net (website en Facebook-pagina) – Zal alles posten, ongeacht de authenticiteit, alleen maar om meer verkeer de genereren, waardoor het een perfecte voorbeeld is van hoax materiaal. Kenmerkende hoaxes van LookNowTV, Secureteam 10, Streetcap1 en Scott Waring.

FindingUFO – Hoewel niet zo verschrikkelijk als sommige andere 100% hoax kanalen, FindingUFO heeft geweigerd om tal van hoaxes die in hun playlist  zitten te verwijderen, en mag niet worden vertrouwd om authentieke waarnemingen.

gm30001 – Clips zonder toekenningen of context, meestal lage resolutie shots lichtbollen in de lucht, ten minste één duidelijke politiehelikopter. Elke video heeft dezelfde griezelige drone audio track met een hartslag geluidseffect. De echte giveaway is dat elk van de miniaturen voor hun video’s volledig verzonnen en niet lijkend zijn.

InFocusUFOs – Een spin-off van de ergste-of-the-ergste Thirdphaseofmoon kanaal. “Ed” omschrijft vaag zijn veronderstelde persoonlijke ervaringen met buitenaardse wezens, alleen spreekt hij in algemeenheden en het niet geven van een context of gegevens (net als zijn hoax UFO video’s) en dan de spacey muziek met veel b-roll. Het hele kanaal is één soort masturbatie stemming zonder enige informatie, inzicht, of echt helemaal niets.

Looknowtv – Hoewel ze onlangs zijn begonnen met meer inspanning in hun video’s, zijn ze nog steeds slecht en technisch niet overtuigend. Vroegere pogingen tot het maken van heldere close-up hoaxes hebben gefaald, dus ze hebben nu een poging om de grootte en resolutie te verlagen van hun nep UFO’s om te verdoezelen hoe de videoclips zijn gemanipuleerd.

marinodelfino – Niet beperkt tot UFO’s, dit kanaal heeft betrekking op verschillende soorten paranormale activiteit die vervalst zijn, vooral de presentatie van digitale video-artefacten als bewijs ervan. Ze zijn dol op het gebruik van angstaanjagende geluidseffecten en glitchy motion graphics en om beelden aan te kleden, “shapeshifting reptielen” is hun onzin.

Mars Moon Space Photo Zoom Club – Mogelijk genoemd door een 8-jarige, dit kanaal is voorzien van Photoshop-verbeterde-pareidolie gedreven video’s van Mars rotsen in de stijl van Scott Waring of DAHBOO77.

Mexicogeek – Een belachelijke collectie van paranormale afval van uit het hele net, met inbegrip van verkeerde Mars foto’s, oude UFO hoaxes die al jaren circuleren, en vervalste foto’s van vreemde wezens.

Mister UFO / Mister Enigma – Meestal UFO afval gedupliceerd van rond Youtube, en een aantal hoax video’s. En dan is er een zeldzame eenhoorn-achtige clip gemaakt van 100% computer gegenereerde beelden, die we hebben ontkracht.

misterio canal – Een Spaansetalligl-kanaal dat een aantal sensationele clips met inbegrip van ongebruikelijke insecten en gigantische slangen, evenals beledigend slechte UFO hoaxes, kenmerken dit kanaal. Goed voorbeeld is de video “Teletransportación de middenbeuk nodriza” gekenmerkt in de tabloid Daily Express in september 2016. Ook een oppervlakkige kennis van gestolen hoaxes, met inbegrip van Section 51’s “UFO Portal Over CERN.”

ModernGalaxy – UFO hoaxes en andere paranormale video’s gestolen vanuit YouTube. Inclusief hoaxes gecreëerd door Secureteam 10, UFOVNI en Paranormal Crucible.

NDestinationUnknown – Niet zozeer een UFO kanaal als een 3D-model actief catalogus. Meer dan 800 video’s en niet een single authentieke waarneming. Elke UFO clip is CGI. Drie dagen na onze parodie op NDU verscheen, zijn ze verdwenen uit Youtube , om weer terug te komen als iUFO Sightings. Allemaal hetzelfde CGI met enkele variaties.

Paranormal Crucible – Channel vooral gewijd aan wilde en belachelijk interpretaties van ongebruikelijk gevormde rotsen op Mars, met behulp van foto’s genomen door de Curiosity rover.

paranormics.com, paranormics.tv – Bevordert hoaxes door Thirdphaseofmoon, Mister Enigma en anderen.

Pot Boys – YouTube-kanaal gewijd aan foto’s vervalste, hoaxes herhallingen uit andere kanalen en het verkeerd gebruik van lens flares en de maan in ISS beeldmateriaal.

Real Thing TV – Primair en opportunistische popcultuur kanaal dat eigenaardigheden verzamelt uit de hele net, met inbegrip van filmrecensies, belachelijke speculaties (Paus Franciscus om af te treden in 2016?), En ja, UFO-video’s, allemaal hoaxes gestolen van andere kanalen. De “rapportage” is alles geuit via de computer text-to-speech, waardoor dit kanaal des te meer verdacht is.

Rob19791 – Meestal slapende kanaal met een jaar-oude video’s, met verkeerde voorstellingen van ISS beelden en foto’s van Mars.

Sectie 51 2.0 / Aurora 51 – Een kanaal gemaakt door de Franse kunstenaar Jean CGI “JH” Wzgarda die ooit “authentieke” militaire video’s geëxploiteerd door het toevoegen van CGI ruimteschepen. Op een gegeven moment is het eerste kanaal, “beperkt” door Youtube, mogelijk als gevolg van fraude klachten, zodat het afgesplitst is in een tweede kanaal genaamd Aurora 51. In een bizarre ommezwaai, Wzgarda daarna begon deze te verwijzen naar zijn hoaxes als ” web-serie “en vragen om geld om het te ondersteunen. Hij zou later gestopt zijn met militair materiaal en omgedoopt tot het kanaal Sectie 51 2.0, maar bleef het gebruik van belachelijke ogende fake UFO’s plaatsen, die soms publiciteit bracht. Wzgarda werd blootgelegd door Scott Brando van ufoofinterest.org.

Secureteam 10 (Glockner, Tyler) – Oorspronkelijk dit kanaal alleen gebruikt misleidende interpretaties van beelden en een aantal domme Photoshop werk, maar uiteindelijk groeide haar kijkers met aanzienlijke hulp van prentend journalist Jon Austin van de Express.co.uk website. Hij probeerde een ontmaskerde video te verwijderen van youtube en Vimeo met valse auteursrechtelijke claims. We hebben sindsdien een meer omvattende debunking video . Glockner verder worden bevorderd door een aantal berucht tabloids en daardoor heeft hij een groot aantal abonnees verzameld, die zijn kanaal het uiterlijk geeft van authenticiteit.

Strangeness Video – Gevarieerd vervalst materiaal gestolen uit rond het net, met inbegrip van de “Massachusetts UFO Releasing Orbs” hoax en het Michigan UFO hoax, zowel geanimeerde als stille achtergronden. Plus buitenaardse aanvallen, shape-shifting Obama, blah, blah, blah.

SuspectSky – Wat oorspronkelijk was gemaakt als een promotie kanaal voor een online science fiction-serie (die nooit gekomen) is veranderd in zomaar een hoax kanaal. Een aantal van de clips zijn origineel CGI hoaxes, en het saldo zijn Misrepresented verschijnselen en clips gestolen uit kanalen zoals Thirdphaseofmoon.

Thirdphaseofmoon – zo goed als ik kan vertellen, enige tijd in 2010 een paar middelmatige filmmakers ontdekten dat het plaatsen van UFO-video’s op Youtube een levensvatbaar business model was, en ze hebben het heel goed gedaan voor zichzelf. Het was een perfecte omgeving voor hen te exploiteren: productienormen zijn extreem laag en plausibiliteit is bijna een non-issue. Producenten / CGI kunstenaars Blake en Brett Neven creëren hoax UFO op hun kanaal (maar liefs ongeveer 90% van hen zijn hoaxes), maar ze maken zich zeker geen zorgen over de authenticiteit; het heeft allemaal meer inhoud. Ze hebben van hun kanaal een full-time business van gemaakt en uploaden 2-3 video’s per week, een aantal van hen zijn hoax video’s, een aantal van hen zinloze interviews gespeend van originaliteit of inzicht. Door hun grote publiek lijken de Cousins broers een comfortabel leven voor zichzelf hebben gemaakt, hun apparatuur om HD upgrade en gebruik maakt van een steadycam voor host segmenten. De laatste tijd zijn ze meer een brutale promotor geworden, zoals blijkt uit de lucht gegrepen speculatie dat Malaysian Airlines vlucht MH370 die verdwenen is als gevolg van een “massale ontvoering door buitenaardse wezens“. Na herhaaldelijk gepakt te zijn op hun hoaxes, zijn ze nu met behulp van “shake en vervagen” stijl bezig om hun computer gegenereerde beelden moeilijker te laten ontmaskeren.

ufo.web.tv – Niet alleen UFO hoaxes, maar gestolen UFO hoaxes van overal en overal.

UFO shack – rehashed collecties van hoax video’s van andere kanalen met een zeer misleidende miniaturen.

UFOVNI – vertrouwt op de presentatie van foto’s van dubieuze herkomst en ten minste één samengesteld hoax titel “UFO OVER OSAKA JAPAN 2015/07/18”, waarin lichten over een industrieel bedrijf duidelijk te bewegen onafhankelijk van de achtergrond. In augustus van 2016, UFOVNI een zonne-ballon als een “sigaar-vormige UFO over Spanje.”

UFOvni2012 – Een mengelmoes van slechte CGI berichten en actuele gebeurtenissen gesponnen te lijken met betrekking tot UFO’s, met inbegrip van volledig ongegronde speculatie dat de MH370 verdwijning een massa-ontvoering was. Ten minste een video die is opgenomen heeft een Billy Meier foto als onderwerp.

UFOWorldNews (website) – Een schille site voor alle andere grappenmakers. Thirdphaseofmoon, Looknowtv, zelfs lachwekkend iUFOSightings: ze zullen letterlijk alles van een van de Youtube hoax kanalen plaatsen. Hebben ze centen ontvangen voor het bevorderen van hoaxes, of profiteren ze gewoon van het gecreëerde verkeer van het plaatsen van grappenmakers? Wie weet. Ik denk dat dit is wat je doet als je nul talent en je bent echt, echt lui.

Ufomania 2015 – Hoaxes gestolen van andere kanalen en op muziek gezet, met (soms meerdere) pictogrammen toegepast als dekmantel voor de bron branding.

UFO Documentary – Kenmerken hoax video’s gemaakt door de zwarte lijst kanaal WTF Flow.

ufothetruthisoutthere (.blogspot) .nl – Zal het plaatsen van enige sensatie troep niet laten om verkeer naar hun zware reclame site te vermeerderen, waaronder materiaal van hoax kanalen zoals Secureteam 10 of Thirdphaseofmoon.

Waring, Scott – Geen beoefenaar van visuele effecten, de heer Waring maakt zijn levensonderhoud met behulp van gesproken tekst bij de beelden als bewijs van UFO’s of vreemde activiteit: een vreemd gevormde wolk, een vreemd gevormde rots op Mars of de maan, en dergelijke. In een video spendeert hij 4 minuten om ons te proberen te overtuigen, een vlek in een foto van een vulkaan (waarschijnlijk de wazige beeld van een vogel) is een UFO. En beweert dat er een speedboot is op Mars. De laatste tijd heeft Waring zijn ufosightingsdaily.com website gebruikt om op te treden als carnaval barker voor gevestigde grappenmakers zoals Streetcap1, Secureteam 10 en LookNowTV, en is helaas aangehaald als een ‘UFO-expert “door online nieuwssites die aandelen hebben in het verspreiden van hoaxes op internet.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.