UFO lost Chemtrail op?

Er wordt verklaard bij deze video dat de ufo een chemtrail oplost. Wie zegt dat dit een chemtrail is? Als de UFO echt een chemtrail wilde vernietigen waarom dan niet de hele chemtrail? Meteorologen zouden druk bezig zijn met het programmeren van de bevolking zonder onderbouwing hoe dat precies wordt gedaan, want elk wakker maar nog steeds  nadenkende mens weet dat niemand controle over onze eigen geest kan krijgen.
Chemtrails bestaan, maar niet in die hoedanigheid en redenen als worden beweerd.
De waarheden zijn toch wat genuanceerder, en zeker niet zo negatief als veel mensen denken. Andere namen voor Chemtrails zijn “weer manipulatie”, “geo-engineering”,  “Solar Radiation Management (SRM)”.
Wanneer we de hoeveelheid vliegtuigen op het moment bekijken dan is het niet onlogische dat deze door bepaalde weersomstandigheden raster bewolking laten zien.
Dat schepen ook wolken maken is een heel normaal verschijnsel.
Alles met een positieve kijk onderzoeken is heel belangrijk. We kunnen overal namelijk het “Goede” en “Slechte” in vinden (Yin Yang). Het is de kunst om ons op het positieve te concentreren. Hoe meer wij in de lage trilling verblijven, wat complottheorieen vaak zijn,zullen wij er ook meer negativiteit over vinden en bijna blindelings aannemen. Het vertroebeld ons denken en we zijn niet meer in een hogere trilling. Het is allemaal niet zwart of wit, Goed of slecht.
Wakker worden is goed, maar doe dat wel op de goede manier door in balans te blijven.
Laat je niet meeslepen door de vele negatieve meningen, onderzoek alles maar behoud het goede. Er zijn mensen die roken als een ketter, maar zijn wel zeer fanatiek over chemtrails…
Gerrit Hiemstra over chemtrails

Het filmpje zelf neigt naar CGI. Ik kan mij ook geen reden bedenken waarom deze ufo dit zou doen, deze objecten vliegen vaak bij (onweer) wolken, maar dit is apart. Na onderzoek komt de youtube channel WTFflow (De naam suggereert dat ze al wisten dat ze interessant materiaal gingen posten) niet echt geloofwaardig over, en is al meerdere keren besproken als een hoaxe channel. We moeten niet vergeten dat de bewerkingssoftware steeds beter wordt en het is tegenwoordig niet moeilijk om een geloofwaardig filmpje te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.