UFO vliegt door onweer en storm

De griezelige video werd gepost op Facebook , veel kijkers waren er snel bij om te speculeren dat het een vreemde buitenaards suizen was in de stormige lucht.

Dit is de spookachtige moment wanneer een ongeïdentificeerd vliegend object door de lucht vliegt tijdens een hevig onweer. De UFO werd vastgelegd op video en gepost op Facebook terwijl de bliksem door de lucht te zien was en de wind door de storm raast.

Terwijl de storm woede , is een UFO te zien aan de onderkant van het videobeeld die net als een bliksemschicht door de lucht raast. Hoewel het niet duidelijk is waar de beelden vandaan komen, speculeren veel gebruikers van sociale media wat de UFO zou kunnen zijn.
Het is duizenden keren gedeeld, verbaasde kijkers hebben gesuggereerd dat het misschien gewoon een soort vliegtuig was geweest – maar velen waren ervan overtuigd dat het ging om een buitenaardse wezen. Sommige kijkers suggereerde dat het misschien wel een vogel kon zijn.

 

Bron

UFO’s worden vaker gezien bij onweer..

UFO’s zoals deze staan al langer bekend dat ze of onweer veroorzaken in de wolken of zich daardoor aangetrokken voelen. Overal rond de wereld worden UFO’s in wolken waargenomen. dit is zeker niet de eerste keer, elke keer dat er onweer is, is er een potentiële kans dat er zich UFO’s in bevinden.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.