Ufo vliegt voorbij Jet Airways vliegtuig en Duitse straaljagers

 Ufo vliegt voorbij Jet Airways vliegtuig en Duitse straaljagers

Een Boeing 777-300 van Jet Airways is op donderdag 16 februari in de buurt van Keulen onderschept door twee Eurofighter Typhoons van de Duitse Luchtmacht. Een ander vliegtuig vloog achter dit vliegtuig en de crew heeft opnames gemaakt van deze onderschepping. Het toestel met vluchtnummer 9W-118 was van Mumbai onderweg naar Londen, maar het contact met het toestel was verloren geraakt en de piloten reageerden niet op oproepen van de Duitse luchtverkeersleiding via de noodfrequentie. Bang voor een kaping stuurde ze de Typhoons naar het toestel om te kijken wat er was. Eenmaal naast het vliegtuig konden de gevechtsvliegtuigen contact maken met de piloten en ze naar de juiste frequentie wijzen. Daarop werd na een korte periode weer contact gemaakt en kon het toestel van Jet Airways door naar London waar het veilig landde. De piloten van de Boeing-777 hebben het contact verloren als gevolg van een gerapporteerde communicatiefout, zei Jet Airways in een verklaring in Mumbai op zondag.

Echter, werd de communicatie  binnen enkele minuten veilig hersteld en de vlucht landde op de plaats van bestemming, zonder enige hapering, aldus de verklaring.

De luchtvaartmaatschappij heeft de piloten van de vlucht in afwachting van onderzoek op non-actief gezet en heeft de zaak gemeld aan de burgerluchtvaart regulator, het directoraat-generaal voor de burgerluchtvaart (DGCA).

“Uit voorzorg, heeft de Duitse luchtmacht (GAF) zijn straaljagers gestuurd om de veiligheid van de vlucht en de passagiers te waarborgen,” zei hij.

Bron

Op 1:30 minuten aan de linker kant is een ufo te zien die snel voorbij de vliegtuigen beweegt. Gesuggereerd word op verschillende ufo forums dat het de schaduw zou zijn van de Eurofighter Typhoon, maar er is geen schaduw van de verkeersvliegtuig, en de “schaduw” haalt de Eurofighter in en verdwijnt rechtsboven. Heeft deze ufo de storing veroorzaakt?

Verkorte versie

Originele lengte 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.