UFO’s door verschillende mensen op video vastgelegd

UFO’s door verschillende mensen op video vastgelegd

Op internet zijn verschillende opnames verschenen van twee ufo’s in Koeweit, allemaal vanuit verschillende posities. Wat de opnames interessant maakt is dat ze zijn gefilmd door drie verschillende mensen in Koeweit. De video laat een ronde witte orb zien en een andere UFO op een wat lagere hoogte, waarvan sommige enthousiastelingen denken dat de ufo voor 90% is verhuld. Het gebeurt niet elke dag dat verschillende mensen dezelfde ufo’s filmen.kuwait-ufo

Een ooggetuigen zei dat hij wilt delen wat hij met zijn eigen ogen had gezien, en wat hij nog nooit eerder had gezien. Hij zei dat het leek op een UFO, vervolgens zag hij een ronde rookpluim waarna de UFO oploste in het niets.

De getuigen gaf toe dat hij de viva video app gebruikte maar verzekerde dat de opname totaal niet was bewerkt. Hij zij dat hij alleen de app gebruikte om de video langzamer te maken zodat de kijkers de rook goed zouden kunnen zien. Hij verzekerde de kijkers dat de video niet is bewerkt met enige camera truken.

Sommige ufologen vonden het video bewijs overweldigend. Ze vermoeden dat duizenden mensen getuigen moeten zijn geweest van hetzelfde ding en verwachten meer UFO video’s deze weken van deze waarneming. Er wordt gespeculeerd dat aliens er van houden om Koeweit te bezoeken omdat dit een oude natie is, met eeuwenoude tradities die nog intact zijn.

 

 

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.