Unacknowledged

WE’RE NOT ALONE. WE NEVER WERE! 

Unacknowledged. Een documentaire van  Steven Macon Greer ( 28 Juni, 1955). Steven is een Amerikaanse voormalige arts en ufoloog. De oprichter van Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI) en de Disclosure Project. 

Deze documentaire is weer een schat aan bekende en onbekende informatie die zeker de aandacht verdient. In deze documentaire wordt weer duidelijk gemaakt dat het verzwijgen van vliegende objecten en buitenaards intelligentie de grootste leugen en doofpotaffaire ooit is. Uit documenten en ooggetuigen blijkt onder meer dat er inderdaad lichamen zijn geborgen bij de Roswell crash in 1947. Er blijkt ook uit deze film dat zeker één buitenaardsen nog jaren in gevangenschap heeft geleefd. De Roswell UFO schijnt trouwens niet rond maar achthoekig te zijn geweest. Het besturen ging door hun handen op een paneel te leggen die was verbonden met een soort headset waarmee ze waarschijnlijk via gedachten kunnen sturen. De UFO zelf was van een soort aluminium en was zeer licht.

 

De president heeft er zelf weinig invloed op omdat het een organisatie is die in het geheim werkt met als enige doel de ufo theorieën te ontkrachten om de mensheid daarin onwetend te houden omdat ze dachten dat er dan paniek en chaos zou ontstaan maar vooral om hun machtspositie in de wereld niet te verliezen. Er komt ook duidelijk naar voren dat je je leven niet zeker was als je meer vertelde dan je eigenlijk mocht weten. Het geheim houden is regeringen schijnbaar jarenlang gelukt maar door de vele waarnemingen, voor en vooral na de atoombom. Door het persoonlijk contact met objecten, documenten die vrijkomen en de vele ooggetuigen kan deze ontkenningen, maar ook de leugens niet meer staande worden houden. Er wordt ook gezegd dat wij niet bang voor buitenaards intelligentie hoeven te zijn maar hun dat wel zijn over hoe wij met de aarde, onszelf en elkaar omgaan. Bang zijn ze niet, want ze wisten allang dat de mens deze kant op zouden gaan. Wij als collectief zijn materieel rijk maar geestelijk arm. De docu laat ook bewijs zien dat er veel UFO activiteit rond legerbasissen met kernwapens worden waargenomen die bij lancering zelfs zijn vernietigd.

 

Kernwapens in de ruimte zal niet worden toegestaan door onze buitenaardsen vrienden. De kwade en duistere elite op aarde zijn eigenlijk in conflict met buitenaardsen, dat blijkt wel onder meer uit het feit dat ze deze wezens in het geheim en waarschijnlijk tegen hun wil vast zijn gehouden. En het publiek nooit is geïnformeerd. Maar dat zal de buitenaardsen niet afhouden van hun taak en doel.