Vaticaan heeft kennis van buitenaards leven

WIKILEAKS ‘Uitgelekte Email Varticaan MOGELIJKE KENNIS VAN EXTRATERRESTRIALS

Enkele dagen geleden verscheen op deze site een artikel over e-mails die door de Amerikaanse Apollo 14 astronaut Dr. Edgar Mitchell, waaruit blijkt hoe Mitchell (1940-2016) grote plannen had , en grote bijeenkomsten opgezette. Edgar Mitchell stuurde deze Emails met informatie over buitenaards leven naar John Podesta, de campagnemanager van Hillary Clinton.

In één van de e-mails verwijst de zesde man op de maan naar het Vaticaan. Mitchell, die begin dit jaar overleed, schreef dat het Vaticaan op de hoogte is van het bestaan van buitenaardse intelligenties. In de afgelopen jaren heeft het vaticaan een belangrijke rol gespeeld in het debat over buitenaards leven. Edgar Mitchell was zeer actief in het bespreken van de kwestie met diverse contacten binnen het Witte Huis en het Pentagon, samen met het Disclosure Project Dr. Steven Greer.

Bijvoorbeeld, Monseigneur Corrado Balducci, een oude vriend van paus Johannes Paulus II en het Vaticaan toonaangevende exorcist, is een van meerdere mensen binnen het Vaticaan, die zeer uitgesproken over buitenaardsen is geweest. Op meerdere gelegenheden, heeft hij verklaard dat het contact tussen mensen en buitenaardsen al is gebeurd.

Het bestaan van deze wezens is reëel. We kunnen niet twijfelen. ‘(Bron)

Hier is een van de e-mails waarin het Vaticaan wordt genoemd en die onlangs werd uitgebracht door Wikileaks.

Beste John, als 2015 ontvouwt, ik begrijp dat u het bestuur in Februarie verlaat. Het is dringend nodig dat we het eens over een datum en tijd praten om een ontmoeting te bespreken, Disclosure en Zero Point Energy, op uw vroegste beschikbaar na uw vertrek. Mijn katholieke collega Terri Mansfield zal er ook zijn, om ons op de hoogte te brengen van het bewustzijn van ETI het Vaticaan. Een andere collega werkt aan een nieuwe ruimte-Verdrag, daarbij verwijzend naar de betrokkenheid met Rusland en China. Maar met extreme inmenging van Rusland in Oekraïne, ik denk dat we een andere route moeten nemen voor de vrede in de ruimte en ZPE op aarde voort te zetten. Ik ontmoette in Honolulu een jeugdvriend van president Obama, de Amerikaanse ambassadeur Pamela Hamamoto, op 4 juli op de Amerikaanse missie in Genève, ik was kort in staat om haar kort over Zero Point Energy te vertellen. Ik denk dat we haar een beroep doen als een vertrouweling en resource in onze presentatie voor President Obama. Ik waardeer hulp Eryn’s in het werken met Terri voor het opzetten van onze ontmoeting. “(Bron)

Ziel

Astronoom van het Vaticaan Guy Consolmagno zei in 2010 dat aliens die gedoopt willen worden door de kerk niet geweigerd mogen worden omdat ‘elke entiteit, ongeacht hoeveel tentakels het heeft, ook een ziel heeft’.

José Gabriel Funes van het Vaticaanse ruimteobservatorium zei: “Het is waarschijnlijk dat er buitenaards leven is en misschien zijn er zelfs ook intelligente wezens.” Hij verklaart al jaren dat de leer van de katholieke kerk niet haaks staat op de mogelijkheid van buitenaards leven.

Buitenaardse broeder

“Als we sommige aardse wezens als ‘broeders’ en ‘zusters’ beschouwen, waarom kunnen we dan ook niet spreken van een ‘buitenaardse broeder’?” zei Funes.

In veel gevallen bevestigt religie het bestaan van leven buiten de aarde. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat God leven niet heeft beperkt tot onze planeet. Volgens de islam creëerde God ook andere planeten waar het wemelt van leven.

Het Vaticaan & ET

Zoals u zich kunt voorstellen, het onderwerp van buitenaards leven duikt in verschillende sub-thema’s, en een van hen is de religieuze interpretatie van de buitenaardse wezens, en er zijn vele.

De eerste stap, echter lijkt te zijn dat religieuze mensen het feit gaan accepteren dat ‘ET’ niet in tegenspraak hoeft te zijn met wat ze geloven.
In de afgelopen jaren heeft ’s werelds grootste kerk een belangrijke rol in de buitenaardse debat gespeeld.

In 2005, Vaticaanse astronoom Guy Consolmagno zei dat de mensheid wordt geconfronteerd met toekomstige ontdekking van buitenaardse intelligentie . Vaticaan chief astronoom Vader Jose Gabriel Funes verklaarde in 2008 dat de ontdekking van intelligent buitenaards leven, en zijn bestaan op een andere, dan de planeet van de aarde, niet hun geloof tegenspreken.

Stel jezelf deze vraag: waarom zouden al deze Vaticaanse autoriteiten zo openlijk en gepassioneerd over het onderwerp spreken? Misschien is er iets aan de hand hier?

De e-mail van Dr. Mitchell hints zijn een mogelijkheid, en de voortdurende discussies over buitenaardse wezens uit het Vaticaan, in de vorm van openbare verklaringen.

Zoals voor Paus Francis, dit is wat hij te zeggen had:

“Hij schepte wezens en konden ze ontwikkelen op basis van de interne wetten die hij gaf aan een ieder, zodat zij in staat waren om te ontwikkelen en te komen tot de volheid van zijn. Hij gaf tegelijkertijd autonomie aan de wezens van het universum zodat deze verzekerd zijn zijn voortdurende aanwezigheid, een gegeven wezen in elke realiteit. En zo creaties voortgezet,  eeuwen en eeuwen, millennia en millennia, totdat het wordt tot wat we vandaag kennen, juist omdat God geen Demiurg is of een tovenaar, maar de schepper, die geeft om  alle dingen. “(Bron)

En nee, God is geen tovenaar met een stokje, God creëert via zijn eigen creaties…

Hij heeft ook gezegd dat buitenaardse wezens zou worden toegejuicht, en dat hij zou proberen hen te dopen. Guy Consolmagno (eerder genoemd) heeft hetzelfde sentiment geuit. (bron)

In de meesten gevallen bevestigt eindelijk het bestaan van leven buiten de aarde. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat God het leven niet heeft beperkt tot onze planeet.

Volgens de Islam creëerde god ook andere planeten waar het wemelt van het leven. De Islam spreekt ook van Djinn. Drie dimensionale wezens die goed of slecht kunnen zij. Er zijn verschillende interpretaties over het leven buiten onze eigen wereld.

Een andere discussie die uit elke vorm voorkomt is de religieuze interpretatie van bepaalde plaatsen, bedrog en desinformatie. Als je erover nadenkt, kan dit niet de gemakkelijkste weg zijn. Het is niet anders dan dat alle religies uit dezelfde bron komen, de bron van goedheid.De geboden waren niet genoeg, er moesten eigen regels en wetten worden gemaakt.Dat macht en zieltjes winnen belangrijker was dan de waarheid heeft onder meer tot de leegloop van de kerken geleid.

Zoals velen van u waarschijnlijk al weten is het Vaticaan gehuld in massale seksuele misbruik en schandalen. Beschuldig van het verbergen van oude kennis..

Ze  hebben religie gebruikt als een vorm van controle, en kunnen hetzelfde doen als het gaat om buitenaards leven, wie weet.

Paus Francis heeft veel positieve nieuws de laatste tijd, die lijkt veel mensen in de war te brengen, gezien het feit dat een enorme hoeveelheid mensen een organisatie als het Vaticaan als een donkere organisatie zien(net zoveel mensen die het als”goed zien)

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.