Vliegende objecten boven Wycombe

UFO volgelingen zijn in extase na de verschijning van een video op de sociale media waarin te zien is hoe vier vreemde voorwerpen zweven boven High Wycombe.

Sommige bewoners van Wycombe speculeren dat buitenaardse wezens een bezoek brachten aan de stad. De beelden lijken te zijn opgenomen boven West Wycombe Hill, naar beneden kijkend naar Downley. Laura Manser heeft de vier minuten beelden rond 08:30 op maandagavond opgenomen. Het toont twee heldere lichtbollen zweven in de lucht boven de stad. Even later worden er twee meer zichtbaar, net onder de eerste twee.

De UFO’s maakten  vervolgens verschillende patronen, terwijl ze in de lucht bewogen.

Dansende b.o.l’s boven Honolulu

Na haar vreemde ontmoeting, heeft mevrouw Manser haar verhaal samen met de video op Facebook gezet, Wycombe bewoners creëerde speculaties over wat de voorwerpen zouden kunnen zijn. Sommigen suggereren dat het oorlogvliegtuigen waren, een lasershow, lampionnen of buitenaardse UFO’s.

Ze zei dat de vreemde lichten zichtbaar bleven in de lucht voor ongeveer dertig minuten. Eerst was ze met haar vrienden grapjes aan het maken over dat het buitenaardse ufo’s waren, maar nadat de tijd verstreek waren ze enigszins overtuigd dat het inderdaad vliegende objecten waren van andere planeten.

Wat denk je dat de objecten in de video zou kunnen zijn? Laat hieronder uw gedachten.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.