Vreemde lichten boven Engeland en Moskow

 

Een vreemde lichtgevende bol, slingerend door een wijk in het noordwesten van Engeland, werd vorige maand op een bewakingsvideo opgenomen. De getuige sprak met The Bolton News, een plaatselijke krant, en hebben ook hun waarneming voorgelegd aan de Mutual UFO Network (MUFON).

De getuigen vertelde dat ze op vakantie waren toen het incident plaatsvond. Ze begrijpen niet waarom de camera begon op te nemen, omdat deze werkt op bewegingssensoren. Er was niks in beeld van de camera wat de bewegingssensoren zouden moeten activeren.

Bolton in relation to Manchester and Liverpool. (Credit: Google Maps)

Bolton in relation to Manchester and Liverpool. (Credit: Google Maps)

De getuige, Diane Beard, vertelde The Bolton News, “Het kon niet onze kat, Alfie zijn geweest, hij was in de cattery, terwijl we op vakantie waren.”

De bol lijkt ook de camera niet te hebben gestart, omdat het niet werd gezien gedurende de eerste seconden in de video.

 

A still of the object just appearing from behind the homes. (Credit: MUFON/YouTube/Diane Beard)

Een foto uit de opname laat het object zien dat net boven de daken tevoorschijn komt

A close-up of the object from the still above. (Credit: MUFON/YouTube/Diane Beard)

Een close up van het object hoog in de lucht

Een getuigen verklaarde aan MUFON:

We waren eigenlijk van huis weg, op vakantie toen we deze ufo op onze surveillance camera thuis zagen. Wij merkten de volgende ochtend dat we iets vreemds hadden opgenomen. We kunnen niet iemand anders op dit moment vinden die ook een opname van deze UFO heeft. Ik denk dat ik gewoon puur geluk had. Op de video is de datum en tijd opgenomen. Op de video na onze veiligheidslicht gaat branden en vervolgens een paar seconden uitgaat, boven de huizen van de buren, maar verder weg lijkt een licht op te lichten in het midden van het scherm. Dit licht lijkt een spoor na te laten. We dachten op het eerste gezicht dat we keken naar een meteoor, maar we realiseerde dat het vrij groot was en niet hoog in de lucht, het zou vrij dicht bij de aarde te zien moeten zijn. Ook het licht veranderd van richting, het draaide eigenlijk om en kwam een stukje meer dichterbij waarna het gelijk weer terug ging naar waar het vandaan kwam, toen het draaide verdween het gedeeltelijk achter een boom, verandert het eigenlijk rond en komt een beetje dichter bij als het terug naar dezelfde richting het kwam uit gaat. Het licht komt in beeld in het midden van het scherm en beweegt naar links, als blijkt rond het iets verdwijnt achter een boom, maar kan nog steeds worden gezien. Als het terugkomt lijkt dichterbij en beweegt naar rechts en in dezelfde richting het vandaan kwam. Ik voelde alsof het over het water bewoog richting de rand van ons dorp.

MUFON nationaal directeur van Groot-Brittannië, Jack Turnbull onderzocht de zaak en sloot het als “gegevens onvoldoende.”

Turnbull meldde dat hij sprak met de getuige, die was gewaarschuwd door het beveiligings- systeem terwijl hij op vakantie was in Griekenland op 15 augustus. Turnbull schreef, letterlijk:

 

Het feit dat er een UFO op de achtergrond is opgenomen was puur toeval. Er is duidelijk een groot helder wit object te zien dat lijkt onder een soort controle te zijn, veranderend van richting en er lijkt een duidelijk een spoor achterlatend. Dit kan niet worden geclassificeerd in een conventionele wijze. Anders dan dat ik niet in staat ben om dit daarmee op te heldere. Er zijn geen andere gelijke zaken bekend.

A still image of the video as the object comes back around in front of the homes. (Credit: MUFON/YouTube/Diane Beard)

Een foto van het object dat zich voor de huizen bevind.

A close-up of the object from the still above. (Credit: MUFON/YouTube/Diane Beard)

Sommigen denken dat het een fout in de film is, maar het lijkt zich half achter de huizen te verschuilen waarna het voor de huizen verschijnt en weer terug. Anderen hebben gesuggereerd dat de video een hoax zou zijn omdat het zo kort is, en ze aannemen dat het is bewerkt. Echter, als er niks meer in het beeld verschijnt dan stopt de camera automatisch met opnemen. Dit lijkt de meest waarschijnlijke verklaring waarom de video abrupt afbreekt. Dus wat is deze mysterieuze orb? We weten het niet. Laat het ons weten wat u hieronder denkt.

VIDEO: Mysterieuze UFO gespot boven huizen in Moskou

Bron

 

VIDEO: Mysterieuze UFO gespot boven huizen in Moskou

Een mysterieuze lichtbol boven een appartementencomplex in Moskou heeft de aandacht getrokken van UFO-jagers van over de hele wereld. Het incident deed zich maandagavond voor in de wijk Marfino, meldt InformVest. De beelden werden al snel op YouTube geplaatst.

De vreemde lichtbol lijkt op en neer te bewegen om vervolgens achter de skyline te verdwijnen. Inwoners van Moskou zeggen dat ze wel vaker vreemde lichtbollen zien. “Je ziet deze UFO best vaak in Moskou,” schreef iemand. “Ik heb hem dit jaar al twee keer gezien. In andere steden, zoals Wolgograd en Astrachan, worden ze nog vaker gezien.”

Sceptici stellen dat het object een helikopter met een zoeklicht is.

In februari verscheen een video op internet waarin vier ongeïdentificeerde objecten in formatie over de stad vliegen. Volgens Alien-jagers was het filmpje bewijs voor het bestaan van buitenaards leven. “Er waren vier lichtbollen te zien,” zei de persoon die de video op YouTube plaatste. “Een rode, twee witte en een minder felle. Ze vormden een ruit.”

Afgelopen maand zagen drie piloten een bizar oplichtend object in de lucht boven Siberië, meldt REN TV. De Russische autoriteiten hebben nog niet gereageerd op de waarneming.

Bron

Ik geloof dat we niet alleen in het tijdperk zijn gekomen van de terugkeer van de heer (buitenaards intelligentie), maar dat we ook aan het einde van die tijd zijn gekomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.