UFO’s vliegen langs ISS

Zes UFO’s vliegen langs ISS ?

Sommige UFO jagers zochten naar meer ufo’s, dus onderzochten ze beeldmateriaal van het ruimtestation en merkten zes orbs van licht op, die ze beschrijven als tekenen van buitenaards leven.

De beelden van de live feed van NASA’s werd gespot door UFO spotter Streetcap1 die het gedeeld heeft met SecureTeam10. Het team zegt dat ze na een aantal zeer serieuze en betrouwbare onderzoeken hun bevindingen online deelde.

Tyler van het SecureTeam zei: Tyler heeft ontdekt wat sommige een vloot van niet geïdentificeerde vliegende objecten noemen, ze bewogen in de verte achter het international Space Station. We hebben ongeveer zes UFO’s zien passeren achter ISS. De grote schat ik, wat het ook zijn, eerlijk gezegd als groot. Veel groter dan het excuus wat NASA gebruikt dat het ijsdeeltjes zouden zijn, want dan moeten we op zoek naar ijsbergen.

Tyler beweerde dat de NASA probeerde de verdachte opname te snijden naar een scene vanuit de binnenkant van de briefing room. “Ja,  zes lichtjes passeren over het scherm, en ze zijn niet geïdentificeerd. Maar de link naar buitenaards leven is niet zeker.”
Maart 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.